tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kolmesta vuodesta jäljellä kaksi.

Kesäloman ensimmäisiä päiviä vietetään! 

Ensimmäinen vuoteni päättyi huisin mielenkiintoiseen tehtävään; kevätjuhlalavan rakentamisen/koristelun lisäksi videokuvaa koko juhla! Kyseisestä tehtävästä tuli tilille myös pienimuotoinen palkkio.
Kuulostaa suht iisiltä tehtävältä? Niin minäkin luulin. Se kamera muuten tärisee yllättävän paljon jo jalustassakin. Eikä pieni jännitys suinkaan parantanut asiaa. Luulin osaavani käyttää kameraa lähes täydellisesti, mutta tositilanteessa toihan oli yllättävän vaikeaa! 

Nyt kesän aion olla mahdollisimman vähän kotona, kiertää maailmaa, oli se sitten oma kotipiha tai koko Suomi. Festareita tulee kierrettyä ja nähtyä paljon kavereita. Aion saada erittäin paljon pisamia, vaikken haluaisikaan. Liikun Salo-Turku-Kaarina-Salo-väylää ja huudatan musiikkia. Räpsin kuvia kaksin käsin ja etsin itseäni. Enkä anna minkään estää menoani. Kerään voimia ensi syksyyn ja inspiroidun ympärilläni olevasta maailmasta.

Blogini tuskin tulee jäämään kesälomalle, on kuitenkin sen verran tehtävää joten miksi en jakaisi kesääni teidän kanssanne.
Hyvää kesää!

Odottelua ja lavan rakennusta.
Hieman lavamme lopullista ulkonäköä.

Valmistuvia ja kokonaiskuva lavasta.

Kuvaajat asemissa ja valmiina vetämään homman läskiksi! Parinani toimi Jonna.
Kuvaajat ja kukkaistytöt.