perjantai 5. huhtikuuta 2013

Viimeisiä hengenvetoja.

Ensi viikko onkin sitten viimeinen viikko Dressmannilla. Parit viime viikot ovatkin olleet tynkiä.

Myynnin sekä paitojen viikkauksen lisäksi viikkooni sisältyi mm. kylttien vaihtoa, vanhojen tuotteiden poislaittamista sekä pukuosaston järjestykseen laittoa. Eli siis puvun takit kokojärjestykseen. Järjestys menee kutakuinkin näin: yläriville tulee kolme takkiriviä ja alariville yksi. Alariviltä löytyy myös samaa sarjaa olevat puvun housut. 
Takkikokoja löytyy R (regular), S (short) sekä L (long).

Opin myös että miten ne nuppineulat oikein laitetaankaan koossaoleviin kauluspaitapaketteihin, pyyhin pölyt suurimmasta osasta liikkeestä sekä opin kuinka hankalaa onkaan viedä roskia tottelemattoman roskiskärryn kanssa. Eikä roskiksien viivakoodinlukija suostunut yhteistyöhön. Ei noin hankalalle tehtävälle voinut muutakuin nauraa.

Koin myös kuluneella viikolla ensimmäisen aamuvuoroni. Koska töistä ei ole mukava myöhästyä, olin taktisesti 10 minuuttia liian aikaisin. "Miksei kaupan ovet ole auki? Miksei siellä ole valoja? Apua mua on huijattu!" 
Lopulta työkaverini ilmestyi paikalle ja työt voitiin aloittaa. Ensimmäisen tunnin aikana siellä kävi enemmän asiakkaita kuin koko viikolla! 

ps. taisin vihdoin ja viimein oppia kunnolla tämän kassaneitinä olon. 

Lopuksi pieni kuvapläjäys;
paidan viikkausta alusta loppuun.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti